30 Ekim 2008 Perşembe

Euroleague Sonuçları ve Akşamın Programı

Euroleague 2. hafta maçları dün gece oynana 4 karşılaşma ile başladı. Efes Pilsen ve CSKA Moskova'nın deplasmanda kazandığı gece de Partizan Real Madrid'i, Prokom da Nancy'i yendiler.

Efes Pilsen'in grubunda Partizan, Real Madrid'i 81-77 yenerek, hem iddiasını gösterdi, hem de Efes Pilsen'in önünün açmış oldu. Real Madrid de hafta sonu ligde aldığı yenilginin ardından Euroleague'te de yenilgiyle tanıştı. Daha önce Efes Pilsen forması da giyen Rasic 18 sayı ile Partizan'ın en skorer ismi olmuş. Partizan'da 5 oyuncu da çift haneli skorlara ulaşmış. Real Madrid'in en skoreri ise 19 sayıyla Sergio LLull olmuş. Real Madrid sadece 2 isabetli üçlük bulurken, evsahibi Partizan 3 sayılık atışlardan tam 27 sayı üretmiş. Partizan son çeyreğe 2 sayı geride girmesine rağmen seyircisinin de desteğini arkasına alarak önemli bir galibiyet elde etti.

Grubumuzun favorisi CSKA Moskova, Yunanistan'da Panionios'u 86-52 ile rahat geçerken, Prokom'da Nancy'i 91-62 ile 29 sayı farkal mağlup ederek ilk galibiyetini almasını bildi.

Asseco Prokom 91-62 SLUC Nancy
Panionios 52-86 CSKA Moscow
Partizan 81-77 Real Madrid
AJ Milano 71-81 Efes Pilsen

Bu akşamın programı:

Zalgiris - Montepaschi Siena
Fenerbahce Ülker - Alba Berlin
Olympiacos - Unicaja
Maccabi Electra - Air Avellino
Le Mans - Cibona
Regal FC Barcelona - Panathinaikos
Union Olimpija - Tau Ceramica
Lottomatica Roma - DKV Joventut

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder