20 Kasım 2008 Perşembe

Zalgiris ile Ratko Varda'nın Yolları Ayrıldı

Zalgiris ile Sırp forvet Ratko Varda karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi feshetmişler. Bu sezon 2 Euroleague maçında forma giyen Ratko Varda 2.5 sayı ve 2.5 ribaunt ortalama yapabilmişti. Kolundan sakatlığı bulunan Varda Baltık liginde 5 maçta 6.2 sayı, 2.6 ribaunt yapmıştı.

9 yorum:

  1. real'de papadopoulos'un yerini alması olası..

    YanıtlaSil
  2. @sheed

    yapma hocam madrid niree ratko varda niree

    umarım lafımı yutarım :)

    YanıtlaSil
  3. ben yapmadım genelkurmay yaptı :)

    http://www.talkbasket.net/news/varda-to-replace-papadopoulos-in-madrid.html

    YanıtlaSil
  4. Papadopoulos 2 senedir Real Madrid'te hiç bişey yapmadı ki. 10 dakikadan az süre alıyor. Sayı ortalaması da 3 cıvarında. Yani ancak Papadopoulos kadar katkı sağlar Real Madrid'e.

    YanıtlaSil
  5. zaten ben de öyle dedim papadopoulos'tan azını vermesi çok kolay değil..

    zaten real bu yaz uzun süre lazaros'u pazarlama uğraşı verdi, alıcı çıkmadı..

    daha önce final serisinde takımı satıp gitmiş olsa da severim varda'yı.. zalgiris'in şu halini gördükçe, kaçsın kurtarsın kendini diyorum..

    YanıtlaSil
  6. TB'nin de her dediğine inanmamak lazım bir nevi avrupanın RealGM'i gibi çalışıyorlar ancak vardayı eğer papadopoulos kadar verim vermek için alıyorlarsa sorun orda başlar.Off-Seasonda Papadopoulos'u yollamak için az uğraşmadılar hatta hatırlarsan Pamesa ile anlaşıyordu bi ara.

    anlamadığım bir noktada şudur realin Massey,Reyes,hamilton gibi net Pivot oynayacak adamları varken bir de ölü Lazaros'u sayarsak niye gider de C arar?

    YanıtlaSil
  7. o yüzden "olası" kelimesini kullanmıştım zaten.. neyse.. bence saydığın isimlerden hamilton real'in hedefleri doğrultusunda bi isim değil, yetersiz.. massey daha çok 4 numara düşünülüyor, nitekim o bölgede daha da etkili bence.. pepe-llull-raul üçlüsü oldukça iyi bi guard triosu, 2 numarada bullock'un kötü başlangıcına rağmen llull'ün oradan da süreler alabilmesi rahatlatıcı.. 3 numarada hosley fena başlamadı, tomas'a biraz daha şans verilebilir.. hervelle-massey ikilisi tatmin edici.. bu durumda felipe'nin arkasına bi 5 numara almayı düşünmek, papadopoulos'un geldiği noktayı da göz önüne alırsak çok abes değil.. bence..

    yine de real'in ilk yapması gereken plaza'yı yollamak bana kalırsa.. eldeki rotasyon bu oyundan fazlasını verebilecek kapasitede..

    YanıtlaSil
  8. mesajlarımın uzunluğu gittikçe artıyor bu arada.. biri beni durdursun =P

    YanıtlaSil
  9. Ah Ratko ah..
    O formayı yere atmayacaktın..
    Belki harika işler çıkartabilirdin İstanbulda..

    YanıtlaSil