4 Kasım 2008 Salı

Temsilcilerimizin Euro Cup ve Euro Challenge Maçları


Fiba Eurocup ve Euro Challenge'da bugün 3. temsilcimiz de 2. öneleme turu ilk maçlarında sahaya çıkıyor.

Eurocup'ta Galatasaray Cafe Crown, Karadağ temsilcisi Buducnost ile saat 20:30'da İstanbul'da karşı karşıya geliyor. yaş ortalaması 21 olan Buducnost, Adriyatik liginde yer alıyor ve geride kalan 6 maçta 4 galibiyeti var. Geride kalan bu 6 maçta; Union Olimpija'yı Karadağ'da 82-73 ile geçen Buducnost, deplasmanda Partizan'a 85-71; Cibona'ya da 84-73 mağlup olmuştu. Karadağ'lı ve Sırp oyunculardan oluşuyor takım kadroları. 2.06'lık forvet oyuncuları Vladimir Dasic en tehlikeli isimleri. Adriyatik liginde 13.3 sayı ve 6.1 ribaunt ortalamalarına sahip.

Eurochallenge'da ise Banvitspor saat 18:00'de Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Proteas Eka Ael ile karşılaşıyor. Proteas ilk ön eleme turunda Ukrayna'nın BC Donetsk takımını elemişti. Ukrayna'daki ilk maç 65-65 son ermiş rövanş maçında ise Proteas 79-55 alip gelmişti. Proteas'ta Darrel Mitchell da forma giyiyor. Darrel Mitchell BC Donetsk maçlarına 7.5 sayı 5.5 asist ortalamaları ile oynadı.

Antalya ise saat 20:30'da Murat Didin'i ekibi Deutsche Bank Skyliners ile karşılaşıyor. Skyliners Almanya liginde 4 galibiyet 3 yenilgi ile 6. sırada bulunuyor. İlk ön eleme turunda Ukrayna ekibi MBC Nikolaev'i her iki maçta da yenerek tur atlamıştı. Murat Didin'in Kepez'den aldığı L.Gordon ve K.Simmons en skorer oyuncularından. Kadrolarında 8 tane ABD'li oyuncuları var.

Temsilcilerinize başarılar dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder