14 Kasım 2008 Cuma

Fenerbahçe Ülker'in Yolu Açıldı.

Fenerbahçe Ülker, Union Olimpija engelini 2 uzatmada da olsa geçmeyi bildi ve grupta galibiyet sayısını 3'ledi. Tau Ceramica, Lottomatica Roma ve Fenerbahçe Ülker 4. haftanın sonunda 3'er galibiyetle zirveye yerleşti. İlk iki için bu 3 takım arasında çekişme son haftalara kadar sürecek gibi görüniyor. 5. maçımız Roma deplasmanında. Ancak önemli olan evimizde kaybetmeden o maça çıkabilmekti, bunu da başardık.

Dün gece karşımızda 3 maçta galibiyet alamamış, Adriyatik ligi de dahil son 8 maçın 7'sini kaybetmiş bir takım vardı, haliyle de maç çok çetin geçti. Oyunun bazı bölümlerinde 6-8 sayılık farklarla öne geçsek de Tanjevic'in oyuncu değişiklikleri ve rakibimizin galibiyete olan isteği nedeniyle farkın kapanmasına bir türlü engel olamadık. İki uzatma heyecanı yaşadık ama yine de sonuçta kazanmasını bildik. Emir Preldzic 18 sayı, 7 ribaunt ve 5 asistle takımızın yıldızı oldu. Tanjevic maçtan sonra, Preldzic'in takımı ateşlediğini, ribauntlarla ve asistleriyle tam bir lider gibi oynadığını söylemiş. Olimpija'da artık ilk galibiyet için hafta sonu oynayacağı Adriyatik ligi maçına bakacak.

Alba Berlin'in DKV Joventut'u yenerek DKV Joventut'un galibiyet sayısını 1'de tutması da Fenerbahçe Ülker adına çok güzel oldu. 1 haftalık aranın ardından Fenerbahçe Ülker daha da iyi olacaktır, Roma deplasmanından galibiyet gelebilir mi, gelirse süper olur.

1 yorum:

  1. Hello,
    important victory to draw in the top position of the group...and of course great Mirsad´game
    Regards,
    http://saqueneutral.blogspot.com/
    (a blog about sport in English and Español)

    YanıtlaSil