31 Ekim 2008 Cuma

Kazanmamız Gerekti, Kazandık

Fenerbahçe Ülker dün akşam Alba Berlin'i 82-73 yenerken oyunun bazı bölümlerinde zorlandı. Tau Ceramica karşısındaki Fenerbahçe Ülker, dün akşam pek yoktu ama yine kazanmasını bildi Tanjeviç'in öğrencileri.

Damir Mrsic 5 tane isabetli üçlük ile oynarken, Mirsat 25 sayı 9 ribaunt maçın en değerli oyuncusu oldu. Lottomatica Roma maçında sadece 2 sayı atabilen Julius Jenkins de 26 sayı ile karşımızda yıldızlaşan isim oldu.

Tanjevic, Giricek'i yine oynatmadı. Sakatlığı hafif de olsa devam eden yıldızını bu maçta da dinlendirmeyi tercih etti. Maçtan sonra Giricek'e hafta sonu TBL maçında 10 dakika kadar sahaya sürmeyi düşündüğünü söylemiş Tanjeviç. Giricek'in Avrupa Ligine bu maçla dönmesini bekliyordum, bizi de yanılttı Tanjeviç.

Taraftarlar dün akşam ki oyundan pek memnun olmasa da kazanması gereken bir maçı kazandı Fenerbahçe Ülker. Lottomatica Roma'yı yenen Alba Berlin bu grubun kesinlikle zayıf halkalarından biri değil. Güçlü bir takımı yendik. Dolayısıyla çok iyi bir oyun oynamasak da alınan galibiyetten memnunum.

Şimdi haftaya DKV Joventut'u deplasmanda yenersek her şey çok güzel olacak. DKV Joventut da dün gece Roma'dan farklı bir yenilgi aldı. Pek de formda değiller. Giricek'li Fenerbahçe Ülker Badalona'dan galibiyetle dönebilir. Ben umutluyum. Bakalım nasıl bir sonuç alacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder