16 Eylül 2008 Salı

Türkiye - Belçika. Abdi İpekçi'de Karnaval

2009 Avrupa Basketbol Şampiyonası eleme maçlarına yarın yapılacak maçlarla devam edilecek. Milli takımımız Belçika ile gruptaki 5. maçına çıkacak. Belçika maçını kazanmamız halinde grubumuzdan lider olarak finallere gitmeyi garantileyeceğiz. Karşılaşma NTVSPOR'dan canlı yayınlanacak. Yarın Belçika karşısında dolu tribünler ve güzel bir basketbol bekliyoruz. Kerem Gönlüm ve Sinan Güler'in Belçika maçı ile ilgili görüşleri ntvspor.net'te yer almış. İşte Kerem ve Sinan'ın Belçika maçı hakkındaki görüşleri:

Kerem Gönlüm
''Belçika ve Ukrayna'yı deplasmanda yendik. Evimizde yaptığımız Fransa maçına grup liderliği için çıktık. Tabii Fransa'nın Ukrayna mağlubiyeti bizi daha da rahatlattı. Grupta yaptığımız 4 karşılaşmayı kazanmakla beraber, çarşamba günü Belçika ile yapacağımız maçla artık liderliği garantileriz diye düşünüyoruz, çünkü biz evimizde iyi basketbol oynuyoruz. Genelde de iyi oynuyoruz, ama evimizde, dolu tribünlerin önünde iyi konsantre oluyoruz. İyi bir seyirci desteğiyle Belçika önünde güzel, heyecan verici, seyir zevki yüksek bir maç oynayıp kazanmak istiyoruz. Fransa'ya, 5 maçımızı da kazanarak gitmek istiyoruz. Fransa maçını da kazanacağımıza inanıyorum, çünkü takımın form grafiğinde müthiş bir yükselme var''

Sinan Güler
"Bu maçta işi bitirmek istiyoruz. Takım oyununu ön plana alıyoruz ve bu da galibiyeti getiriyor. O nedenle, aynı basketbolu bu maçta da oynayacağız. Belçika maçı, bu sene seyircimiz önünde yapacağımız son maç. Evimizde oynadığımız maçlarda seyircimizin bize gösterdiği destek, başarımızda çok önemli bir paya sahip. İnşallah çarşamba günü Belçika ile yapacağımız maçta salon tıklım tıklım dolar ve biz onlara güzel bir galibiyet hediye ederiz."

Maç programı:
18:30 Letonya - Estonya
19:00 Çek Cumhuriyeti - Büyük Britanya
19:00 İsrail - Bosna Hersek
19:30 Türkiye - Belçika
20:00 Fransa - Ukrayna
21:00 İtalya - Bulgaristan
21:30 Sırbistan - Finlandiya
23:00 Portekiz - Makedonya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder