15 Mayıs 2009 Cuma

Rüyanın Başladığı Yer: Garanti NBA Skills Challenge


Basketbolumuzun gelişimine verdiği destekler ile katkıda bulunan Garanti Bankası'nın son organizasyonu NBA Skills Challenge 2009 seçmeleri bu ay sonunda yapılacak. Seçmelere katılmak için basketbol aşığı ve 13-18 yaş arasında olmanız gerekiyor. Geçenlerde www.nba-garanti.com adresinde rastladığım seçmelere katılmak için yapmanız gereken 2 dakikalık yeteklerinizi sergilediğiniz video kayıtını bu adrese yüklemek ve oylamaya katılmak. Beğendiğim genç basketbol sever kardeşlerimin bazılarını seyrettim ve oyumu da verdim. Videoya yetenekleriniz kayıt ederken dikkat etmeniz gerekn noktalar var. Top sürüşünüz, pas ve şut yeteneğiniz, bire bir oyununuz dikkat edilecek noktalar olacak. Zaten iki dakikada kısa kısa bu özellikleriniz öne çıkaracak hareketler yapabilirsiniz.

www.nba-garanti.com adresine yüklenecek bu videolarınız siteyi ziyaret edenler tarafından oylanacak ve en yüksek oy alan 100 genç basketbolcu bir uzman jüri tarafından değerlendirilecek ve 30 tanesi 19-21 Haziran'daki İstanbul NBA Skills Challange Kampına katılmaya hak kazanacak. Bu kampta NBA oyuncuları ve hocaları da olacak. Belki de hayatınızda karşılaşma imkanınız olmayan hocalarla ve oyuncularla birlikte olma şansı elde edeceksiniz. Buradaki kampta performansınıza göre değerlendirilme yapılacak ve 4 kişi Ağustos ayındaki basketbol kampına katılmak üzere Orlando'ya uçacak.

Rüyanın başladığı yer sloganıyla yola çıkan Garanti'nin bu organizasyonu belkide sizin rüyalarınızın başladığı yer olacak. Şimdi ilk yapmanız gereken bir video bulup, 2 dakikalık kaydınızı çekip, www.nba-garanti.com adresine yüklemek. Kamerası olmayan gençler için de şöyle bir alternatif var. 16-17 Mayıs'ta İstanbul Caddebostan'da 23-24 Mayıs'ta da İzmir Bostanlı'da streetfilming çekimleri olacak. İstanbuldaki streetfilming'te Harun Erdenay, İzmir'de ise Nevriye Yılmaz gençlerimize destek vermek üzere orada olacak.i


Organizasyon ile ilgili aşağıdaki adreslerden de bilgi toplayabilirsiniz.

http://tr.netlog.com/garantinba
http://www.myspace.com/garantinba
http://www.facebook.com/pages/Garanti-Skills-Challenge/73852529718
http://garantinba.hi5.com
http://www.dailymotion.com/ garantinba

1 yorum: