3 Aralık 2008 Çarşamba

Belgrad'ta Herşey Yeniden Başlasın


Efes Pilsen bu akşam gruptaki kaderini belirleyecek çok önemli Partizan maçına çıkıyor. Saat 21:45'te başlayacak maçı SKY Türk canlı yayınlayacak.

Grupta 2 galibiyet 3 yenilgi ile şu anda 5. sıradayız. Partizan da 2 galibiyeti var. Sahasında bugün 4. maçına çıkacak olan Partizan'ın geriye kalan 4 maçının 3'ü deplasmanda olacak. Belgrad'taki maçlarda Real Madrid ve AJ Milano'yu yenen Partizan, CSKA Mosova'ya tek sayı farkla 62-63 yenilmekten kurtulamadı. Efes Pilsen'in bir araba dolusu fark yediği CSKA'yı elinden kaçıran Partizan bu akşam ki maçta Efes Pilsen'i yenerek grupta iddiaasını artırmak ve en önemli rakibini saf dışı bırakmak istiyor.


İstanbul'daki ilk maçta 61-60 ile tek sayıyla galip gelebilen Efes Pilsen bu akşam Partizan'a bir sayıdan fazla bir farkla kaybederse ikili averajda da geriye düşmüş olacak. Zaten 2 galibiyetimiz var bu akşam alınacak yenilgi grupta ilk 4'e girme şansımızı çok azaltır. Yeni bir başlangıç yapmak ve kendimize olan güvenimizi kazanmak için Partizan'ı Belgrad'ta yenmemiz şart. İstanbul'da son çeyreğe 12 sayı farkla önde girmiş ama maçın sonunu krize sokmuştuk. Efes Pilsen'in karakterli oyununu sahaya yansıtması halinde rakibi Partizan'ı deplasmanda yenebilecek kaliteli bir kadrosu var. Yeter ki bu akşam Ergin Ataman takımı oyunda tutabilsin. Motivasyonumuzu ve mücadelemizi maçın tamamına yayabilsin. Savunmayı güçlü tutmalıyız, son iki maçta 90 küsür sayıya izin veren dirençsiz savunmayı sahada görmemeliyiz. Bu akşam güçlü ve inançlı olmalı, var olan kalitemizi sahaya yansıtmalıyız.

Belgrad'tan zaferle dönebiliriz ve herşeye yeniden başlarız.


Grubumuzda buakşam iki karşılaşma daha var.
Panionios - Real Madrid
AJ Milano - CSKA Moskova

Bakalım gecenin sonunda yeni puan durumu Efes Pilsen'e ve bizlere umut verecek mi?

3 yorum:

  1. Sky Türk uydu bağlantısınıdaki sorundan dolayı yayınlayamıyor maçı malesef. Zaten de yeniliyoruz :(

    YanıtlaSil
  2. fenerbahçeye döndük desene. rahatça söyleyebilirim gördüğüm en kötü efes performansı. sanırım ilk kez gruptan çıkma konusunda sıkıntı yaşayacağız.

    YanıtlaSil