29 Eylül 2008 Pazartesi

İtalya Super Coppa 2008 Finali

İtalya Super Kupası yarın sahibini buluyor. Montepaschi Siena ile Air Avellino arasında oynanacak karşılaşma saat 22:00'de başlayacak.

Geçtiğimiz yılın İtalya şampiyonu Montepaschi Siena yeni sezona kadrosunu büyük ölçüde koruyarak girdi. B.Thorton'u Efes Pilsen'e, V.İllievski'yi Union Olimpija'ya veren Siena, Dinamo Moskova'dan Henry Domercant ve İtalya liginden yaptığı transferler ile kardosuna takviye yaptı.

McIntyre, Stonerook, Lavrinovic, Romain Sato ve Kaukenas'lı kadrosu ile geçtiğimiz yıl Euroleague'de 3. olan Siena'nın rakibi Air Avellino ise bu yıla Cibona'dan C.Warren ve Unics Kazan'dan Marko Tusek gibi kaliteli isimleri alarak başladı. LA Clippers'tan alınan oyun kurucu Dan Dickau ise sözleşmesi feshedilerek geri gönderildi.

Avellino koçu Markovski final maçı için hem savunmada hem de hücumda en iyilerini sahaya yansıtarak kupayı almak istediklerini belirtmiş. Bakalım Montepaschi Siena, Avellino'yu geçerek yeni sezona da geçen yıl Stonerook'ın ellerinde olan bu kupayı yine alarak mı başlayacak?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder